Mina kurser

 • Hypnobirthing fungerar

  Även om vi på Hypnobirthing Stockholm vet och förstår alla fördelar med att lära sig hypnobirthing inför graviditet och förlossning, så är det kanske inte allmänt känt. Men hypnos iFortsätt läsaHypnobirthing fungerar

 • Hypnobirthing – lär dig föda utan rädsla

  Hypnobirthing är din mentala förberedelseHypnobirthing är ett fantastiskt verktyg i resan mot att välkomna ert barn. Att föda med hypnobirthing hjälper dig mamma, att ta kontroll över den mentala processen,Fortsätt läsaHypnobirthing – lär dig föda utan rädsla

 • Nyhet -lansering av nytt material!

  Nu kan vi erbjuda ett nytt och användbart material för Dig/er som ska påbörja eller redan går igenom en IVF-behandling. I vårt digitala paket finner du en skriftlig guide innehållandeFortsätt läsaNyhet -lansering av nytt material!

 • Nyheter på gång!

  Inom kort kommer vi presentera vårt nya koncept med ett helt eget kurspaket för dig som genomgår eller ska påbörja IVF-behandling, insemination eller liknande. Vi kommer erbjuda en generös introduktionsrabattFortsätt läsaNyheter på gång!

 • Fostrets hjärna påverkas av koffein i livmodern

  Källa: University of Rochester Medical Center Översättning av artikeln är gjord av: Åsa Wollertsen Ny forskning visar att koffein som konsumeras under graviditeten kan förändra viktiga nervbanor i i hjärnanFortsätt läsaFostrets hjärna påverkas av koffein i livmodern

 • Jul- & Nyårserbjudande!

  Nu får du 40% rabatt på vår hemmakurs i Hypnobirthing. Använd koden Jul2020 så betalar du endast 299:-. Ordinarie pris är 499:-. Koden är giltig fram till och med 31Fortsätt läsaJul- & Nyårserbjudande!

 • Hur öppen är du?

  När det börjar närma sig Beräknat Födelsedatum så börjar du säkert tänka allt mer på hur det kommer kännas, hur lång tid det tar och vad förlossningsprocessen egentligen innebär.Själva förlossningenFortsätt läsaHur öppen är du?

 • Höstrabatt på hemmakursen i Hypnobirthing!

  Nu har vi ett hösterbjudande för dig/er som vill prova på Hypnobirthingmetoden. Vi smygstartar “Black Friday” redan nu och ger dig 200 kr i rabatt på vårt “digi-pack” för hemmastudier.Fortsätt läsaHöstrabatt på hemmakursen i Hypnobirthing!

 • Stress påverkar foster

  Det kanske inte kommer som någon nyhet att hur du mår och vad du tar in – både fysiskt och mentalt – påverkar ditt barn i magen. När man blirFortsätt läsaStress påverkar foster

 • Kunglig Födsel?

  Är Hypnobirthing den metod de kungliga väljer? Ja, i varje fall i England. Det uppges att både Kate Middleton och Meghan Markle valt metoden för att föda sina barn. HärFortsätt läsaKunglig Födsel?