Instruktörer i sambarbete med Hypnobirthing Stockholm

Instruktörerna är utbildade hos oss i Hypnobirthing Stockholms metod som bygger, i stora delar, på Katharine Graves hypnobirthing-metod. Vi arbetar med mycket hypnosövningar och det är kärnan i metoden tillsammans med partnerns delaktighet som stöttepelare och coach i flera aspekter.

Är du intresserad av att gå en kurs hos någon av instruktörerna, kontakta dem direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Victoria Aejmelaeus

Hypnobirthing är helt fantastiskt tycker jag! Det är en stor glädje för mig att hjälpa föräldrar att göra det bästa av sitt föräldraskap och den största händelsen i deras liv, barnets ankomst! Jag ser de blivande föräldrarna som ett team och vill verkligen lyfta fram partners betydelse, inte bara mamman.  
Jag heter Victoria. Jag är gift och mamma till två små pojkar.  Min bakgrund som legitimerad sjuksköterska, hälsoinspiratör, certifierad coach, stress-och friskvårdsterapeut går hand i hand med arbetet som Hypnobirthinginstruktör. I min sjuksköterskeutbildning har jag genomgått kurser och praktik inom mödrahälsovård. Jag är dessutom kvalificerad att jobba inom den Finska vården, då jag genomfört min utbildning i Finland. En fördel är att jag kan hjälpa blivande föräldrar både på svenska och finska. Jag brinner för naturlig hälsa och det mesta som berör moderskap, som för mig är det vackraste som finns!  

Leg. Sjuksköterska
Certifierad CoachStress- och friskvårdsterapeut
Diplomerad Hypnobirthinginstruktör, Hypnobirthing Stockholm

Kontakt: naturligasyrran@gmail.com

Lisette Nordh

Jag heter Lisette. Jag bor tillsammans med min fästman och våra två barn. Jag arbetar som barnmorska på en förlossningsklinik i Stockholm och är även utbildad hypnobirthinginstruktör. 
Hypnobirthing väckte mitt intresse när jag stötte på ett par på förlossningen som utövade metoden. Jag kände direkt en stor fascination samtidigt som jag slogs av hur lite vi inom svensk förlossningsvård visste om hypnobirthing.

Nu har jag insett att det är just denna pusselbit som många saknar och behöver då systemet idag är väldigt medikaliserat och någonstans på vägen glömt bort både den mentala aspekten och vikten av partnern. Därför vill jag sprida kunskap och ge stöd till föräldrar där målet är att de ska gå stärkta ur både graviditet och förlossning. 

Leg. Barnmorska 
Diplomerad Hypnobirthinginstruktör, Hypnobirthing Stockholm 

Kontakt: powerfulparents.swe@gmail.com
Tel: 0704-966 311