Om Oss

Diplomerad Hypnobirthinginstruktör Åsa Wollertsen

Jag är Dipl. Hypnobirthinginstruktör, Dipl. Hypnoscoach och NLP-  practitioner, och är utbildad hos Katharine Graves från The  Hypnobirthing Centre i London,  Dr Richard Bandler / NLP Society  och  Fredrik Praesto, en av Sveriges främsta hypnotisörer.

 När jag hörde talas om Hypnobirthing så fastnade jag direkt för  metoden och insåg de enorma fördelarna och nyttan som metoden har,  både för mamma, pappa/partner och barn. Metoder som hjälper oss  människor att komma i kontakt med den innersta kärnan och  samtidigt stärker oss på alla plan, det är metoder som jag gärna jobbar  med och förmedlar vidare.

Jag önskar jag själv varit varse denna metod när jag väntade mina 2 barn. Det hade gjort stor skillnad för mig personligen. Nu har jag istället fått förmånen att sprida denna fantastiska metod till andra blivande föräldrar och det är jag riktigt glad och tacksam över.

Är du intresserad av att föda enkelt, naturligt och med en enorm självtillit? Då är det tillfälle att anmäla sig till en föräldrakurs på 2 dagar och samtidigt göra det bästa valet du kan för Dig och Ditt barn! 

Är du intresserad av en personlig hypnoscoachning för egen utveckling/rädslor och/eller hinder?
Besök min webbsida: www.hypnoscoachen.com för mer information och tidsbokning
.

Registered Hypnobirthing Practitioner from The Hypnobirthing Centre, UK

Certified Hypnotherapist

NLP-practitioner

EFT-practitioner

Kontakt: asa@hypnobirthingstockholm.se

Tel: 070-7757052

Diplomerad Hypnobirthinginstruktör Pia Rönn 

Skärmavbild 2015-03-14 kl. 10.24.04

Jag är Dipl. Hypnobirthinginstruktör, Dipl. Hypnoscoach och NLP-  practitioner, utbildad av en av Storbritanniens föregångare inom  Hypnobirthing, Katharine Graves samt en av Sveriges mest meriterade  hypnotisörer, Fredrik Praesto.

 Jag har mångårig erfarenhet som lärare och hypnoscoach. Med  Hypnobirthing kan jag utnyttja erfarenheter från båda dessa områden.  Jag tror på att blivande mammor kan lära sig att åter lita på sina  instinkter så att de i samråd med sin partner kan bestämma det bästa  sättet för sitt barn att komma till världen. Det kan handla om hur man  vill förbereda sig och, rent praktiskt, saker som t.ex. i vilken position  man vill föda i.

Jag använde mig själv av Hypnobirthing under min graviditet och även efteråt bl.a. i samband med amning. Jag har haft stor nytta av övningarna och det var roligt att göra övningarna tillsammans med min make. Om möjligt så förde övningarna oss ännu närmare varandra. Även om inte alla detaljer gick som vi planerat från början kunde jag lätt byta fokus och anpassa mig till nya situationer och hela tiden känna att jag hade rätt fokus och kunde därmed vara fullt avslappnad.

Vår dotter sover gott och verkar nöjd med livet. Hon är harmonisk och jag får ofta frågan om hur hon kan vara så lugn och samtidigt så nyfiken. Jag tror att en stor del har med Hypnobirthing att göra så jag rekommenderar varmt andra blivande föräldrar att använda metoden.
Jag håller kurser i Stockholm och i Dalarna.

Registered Hypnobirthing Practitioner from The Hypnobirthing Centre, UK

Certified Hypnotherapist

NLP-practitioner

EFT-practitioner

Kontakt: pia@hypnobirthingstockholm.se

Tel: 072-550 55 50

www.hypnoscoachen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *