Hypnobirthing – lär dig föda utan rädsla

Hypnobirthing är din mentala förberedelse
Hypnobirthing är ett fantastiskt verktyg i resan mot att välkomna ert barn. Att föda med hypnobirthing hjälper dig mamma, att ta kontroll över den mentala processen, vilket balanserar den fysiska delen av graviditeten och födseln, som kan hjälpa dig och din partner att uppleva en lugnare, tryggare och mer närvarande födsel. En positivare födsloupplevelse – helt enkelt. Ett förberedande program för både dig och din partner. Fördelar med Hypnobirthing är bland annat att partnern är en stor del i metoden vilket gör den unik på så vis att ni båda två involveras i övningarna och förberedelsen, för det bästa resultatet.

Hypnobirthing tekniker
Metoden omfattar flera tekniker för att ta kontroll, genom djup avslappning och inlärd självhypnos, andningsövningar, affirmationer och visualiseringar kommer du hitta din inre kraft och balans. Ljudfiler ingår som gör att du lätt kommer lära dig att gå in i rätt frekvens, när du så behöver. Teknikerna hjälper dig nå balans, och att hantera smärta och stress under graviditet och födseln. Under kursen får du och din partner lära er om fördelarna som hypnobirthing kan erbjuda er.

Fördelarna med hypnobirthing
Hypnobirthing är en holistisk metod, som inte bara är en stöttepelare genom förlossningen. Du kommer märka att du har hjälp av teknikerna inom många områden i livet. Och kanske det bästa av allt – ditt barn kommer få till sig alla positiva aspekter genom att du praktiserar lugn och avkoppling. Det brukar visa sig när barnet kommit till världen.
Man pratar om “hypnobirthing babies”, och det grundar sig i att barnen också har fått känna samma lugn och trygghet, genom era övningar under graviditeten.

Anmäl dig till nästa Hypnobirthingkurs idag
Vår hypnobirthingkurs är mycket uppskattad av de föräldrar som deltagit, och vi erbjuder både föräldrakurser och instruktörskurser för blivande hypnobirthinginstruktörer. Både onlinekurser och fysiska kurser kan erbjudas.

Visst vill du också unna både ditt barn, dig själv och din partner bästa möjliga start?
Kontakta oss redan idag för mer information om vår nästa hypnobirthingkurs: info@hypnobirthingstockholm.se
Eller se när vår nästa föräldrakurs är inplanerad: klicka här.