KÖPVILLKOR

 1. Allmän information

Denna webbshop drivs av Fake Factory AB, med organisationsnummer 559020-7667. Adress till vårt kontor är Nyhem 171, Söderhamn. Vi är registrerade i Sverige och följer svensk lag samt EU:s regler och direktiv. 

 2. Beställningsprocessen

För att göra ett köp på vår webbplats väljer du först de produkter eller tjänster du önskar köpa, lägger dem i din varukorg och går sedan till kassan. I kassan fyller du i dina personuppgifter, väljer betalnings- och leveransmetod och godkänner dessa köpvillkor innan du slutför köpet.

 3. Priser och betalning

Alla priser på webbplatsen anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi accepterar betalning via [ange betalningsmetoder, till exempel kreditkort, Swish, eller faktura/avbetalning. Eventuella extra avgifter som tillkommer specificeras i kassan innan köpet genomförs.

 4. Ångerrätt och returer

Som kund har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan/tjänsten. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss via e-post på info@hypnobirthingstockholm.se . 
Du står för ev. returkostnader och varan ska returneras i oförändrat skick. Notera att ångerrätten inte gäller för skräddarsydda varor eller digitala tjänster som påbörjats med ditt samtycke under ångerfristen.

 5. Leverans

Vi strävar efter att skicka din beställning inom 3 arbetsdagar. Leveranstid kan variera beroende på destination och vald leveransmetod. Om leveransen försenas kommer vi att informera dig så snart som möjligt.

 6. Garantier och reklamationer

Alla produkter du köper av oss är omfattade av den lagstadgade reklamationsrätten i Sverige vilken gäller i tre år. Det innebär att du kan reklamera en vara som visar sig vara felaktig eller inte motsvarar vad som utlovats, inom denna tid. Om du upptäcker ett fel på produkten, kontakta oss omedelbart på [kontaktuppgifter]. Beskriv felet så detaljerat som möjligt och bifoga relevanta bilder om möjligt. Vi kommer därefter att ge dig information om hur du går vidare med reklamationen.

 7. Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter som vi samlar in från dig när du gör en beställning används för att hantera din order, genomföra leveransen och för kundserviceärenden. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår integritetspolicy.

 8. Tvistlösning

Vi strävar efter att alltid göra våra kunder nöjda med sin upplevelse i vår webbshop. Om du har några klagomål eller synpunkter, vänligen kontakta vår kundtjänst [kontaktuppgifter]. Om vi inte kan lösa ditt ärende till din belåtenhet, och du är en konsument, har du även möjlighet att ta tvisten till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för en oberoende prövning. Mer information finns på www.arn.se. Du kan även använda EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning på http://ec.europa.eu/odr.