Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; BrowserRequest has a deprecated constructor in /storage/content/51/147151/hypnobirthingstockholm.se/public_html/.cm4all/include/BrowserRequest.php on line 3 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; BengProxyHandler has a deprecated constructor in /storage/content/51/147151/hypnobirthingstockholm.se/public_html/.cm4all/include/BengProxy.php on line 11 Hypnobirthing Stockholm - Om oss/Kontakt

Hypnobirthing

Stockholm

Om oss på Hypnobirthing Stockholm

 

Dipl. Hypnobirthinginstruktör Åsa Wollertsen

Jag är Dipl. Hypnobirthinginstruktör, Dipl. Hypnoscoach och NLP-practitioner. Jag är utbildad av Katharine Graves från The Hypnobirthing Centre i London, av Richard Bandler gm NLP Society och av Fredrik Praesto, en av Sveriges främsta hypnotisörer. Jag är också ledamot i International Hypnotists Guild.

När jag hörde talas om Hypnobirthing så fastnade jag direkt för metoden och insåg de enorma fördelarna och nyttan som metoden har, både för mamma, pappa/partner och barn! Metoder som hjälper oss människor att komma i kontakt med den innersta kärnan och samtidigt stärker oss på alla plan, det är metoder som jag gärna jobbar med och förmedlar vidare. 

Jag önskar jag själv varit varse denna metod när jag väntade mina 2 barn. Det hade gjort stor skillnad för mig personligen. Nu har jag istället fått förmånen att sprida denna fantastiska metod och jag tar tillfället i akt!

Är du intresserad av att föda enkelt, naturligt och med en enorm självtillit? Då är det tillfälle att anmäla sig till en föräldrakurs på 2 dagar och samtidigt göra det bästa valet du kan för Dig och Ditt barn! Jag håller även kurser i Hälsingland vid förfrågan.

Kontakt: asa@hypnobirthingstockholm.se 

Tel: 070-7757052

Registered Hypnobirthing Practitioner from The Hypnobirthing Centre, UK

Certified Hypnotherapist 

NLP-practitioner

EFT-practitioner

 

Dipl. Hypnobirthinginstruktör Pia Rönn

Jag är Dipl. Hypnobirthinginstruktör, Dipl. Hypnoscoach och NLP-practitioner, utbildad av en av Storbritanniens föregångare inom Hypnobirthing, Katharine Graves samt en av Sveriges mest meriterade hypnotisörer, Fredrik Praesto.

Jag har mångårig erfarenhet som lärare och hypnoscoach och med Hypnobirthing kan jag utnyttja erfarenheter från båda dessa områden. Jag tror på att blivande mammor kan lära sig att åter lita på sina instinkter så att de i samråd med sin partner kan bestämma det bästa sättet för sitt barn att komma till världen. Det kan handla om hur man vill förbereda sig och, rent praktiskt, saker som t.ex. i vilken position man vill föda i.

Jag använde mig själv av Hypnobirthing under min graviditet och även efteråt bl.a. i samband med amning. Jag har haft stor nytta av övningarna och det var roligt att göra övningarna tillsammans med min make. Om möjligt så förde dem oss ännu närmare varandra. Även om inte alla detaljer gick som vi planerat från början kunde jag lätt byta fokus och anpassa mig till nya situationer och hela tiden känna att jag hade rätt fokus och kunde därmed vara fullt avslappnad.

Vår dotter sover gott och verkar nöjd med livet. Hon är harmonisk och jag får ofta frågan om hur hon kan vara så lugn och samtidigt så nyfiken. Jag tror att en stor del har med Hypnobirthing att göra så jag rekommenderar varmt andra blivande föräldrar att använda metoden.

Kontakt: pia@hypnobirthingstockholm.se

Tel: 072-550 55 50
 

Registered Hypnobirthing Practitioner from The Hypnobirthing Centre, UK

Certified Hypnotherapist 

NLP-practitioner

EFT-practitioner


Kontakta oss gärna! Ring eller skriv till någon av oss. Vi blir alltid glada för ett samtal!
Det går också bra att använda nedanstående formulär.